My Instagram

CELEBREM 20 ANYS DE MÀGIA AMB HARRY POTTEREl proper dissabte 1 de desembre estem de festa. Treurem les nostres millors gales i ens vestirem per a l’ocasió. I és que Harry Potter ja és tot un clàssic de la literatura juvenil i fantàstica i ha marcat a més d’una generació. I perquè no dir-ho, ens venia molt de gust compartir el nostre frikisme per aquest jove mag amb tots vosaltres.

La festa s’allargarà tot el dia. El club de fans de Harry Potter de Barcelona ha preparat dos tallers: el de varetes, que ja té les places exhaurides i el d’escriptura de runes. Ambdós tallers tenen una sessió al matí i una a la tarda. També han organitzat una gincama en la que, tots aquells que hi  participin, hi quedaràn atrapats i hauràn d’aconseguir fugir. Us podeu inscriure enviant un mail a comandes@lagralla.com o enviant un privat al nostre Facebook.
Durant tot el dia esperem que vingueu disfressats. Si porteu la millor disfressa, tindreu un lot de regal amb productes de Harry Potter cortesia de SD distribuciones, Norma Comics i Àgora. També podeu optar a regals si participeu del nostre Photocall: només haureu de penjar una foto a l’instagram amb el hashtag #lagrallaHPday i entrareu en un sorteig.

A partir de les 17 de la tarda, tindrem una caracteritzadora professional, la Núria Vargas, que us maquillarà amb els colors i escuts de la vostra casa preferida i sortir més guapos i guapes als photocalls. Podeu veure alguns dels seus treballs aquí.

Si us voleu endur algún record a casa, us tindrem preparat un bon carregament d’articles: motxilles, llibretes, llibres, tasses i molt més. Us anunciem, a més, que aquest mateix dia surt a la venda la nova edició de La Pedra filosofal amb una portada diferent per a cada una de les cases de l’escola de mags.

Finalment, a les 20 de la tarda tindrem un acte de cloenda al més pur estil Hogwarts en el que farem entrega de premis i sortejos i posarem punt i final a la festa. Si us quedeu sense premi, no patiu! Durant tot el dia repartirem pòsters, enganxines i banderoles cortesia de Salamandra editorial, caramels de Cal Quim i xocolatines de Xocolates Granollers.


Us animem a posar-vos la disfressa i a venir a les activitats que us hem preparat. Esteu a punt per endinsar-vos en un món ple de màgia??

Cap comentari