My Instagram

FESTA LLIBRETERA NORMA EDITORIAL 2019
FESTA LLIBRETERA NORMA EDITORIAL 2019

01/10/2019 – Restaurant l'Actiu (Barcelona)
Ahir a la nit, els companys de Norma Editorial ens van convidar a assistir a la seva festa de presentació de les novetats de tardor; un aperitiu de les seves apostes més fortes de cara a l'any 2020. Així que dit i fet, un petit escamot gralleru es va presentar puntualment a les 20.30 al restaurant l'Actiu de Barcelona.
En un ambient molt distès i ben acompanyats per tota la gent del gremi que es va personar, els responsables de cadascuna de les branques editorials van anar desfilant per fer les seves presentacions.
Nosaltres us fem un petit tastet de què us espera:


INFANTIL / JUVENILVan definint la seva línia i se centraran molt en coneixements, còmic francès no editat a casa nostra i al novembre la seva gran aposta, un Art Book amb il·lustracions d'Esther Gili, una de les il·lustradores de més renom de l'actualitat.MANGA
Com a plats forts per aquest mes d'octubre tindreu dues novetats potents per descobrir el país del manga: Japon con Jamon, de la parella de youtubers de moda Nekojita, i Corea del Norte, on l'escriptor i traductor de manga Marc Bernabé ens explica el seu viatge a aquest país envoltat de misteri i secretisme.
De cara a novembre dues reedicions de pes Akira. Edición Original l'edició definitiva del manga de culte de Katsuhiro Otomo i un volum amb més de 2000 pàgines del clàssic del manga Death Note, presentat en un volum integral al més pur estil bíblic.
Els més fanàtics no voldran deixa passar l'oportunitat de fer-se amb The Legend of Zelda. Breath of the Wild continuarà en la línia dels anteriors Art Book de
la saga. En aquest volum, tot l'art del darrer videojoc en una edició espectacular.
Els més joves podran descobrir clàssics de la literatura universal, com El libro de la selva de Kipling o Grandes Esperanzas de Dickens, en la seva versió manga.


CÒMIC
Moltes i bones novetats. Tantes que es fa difícil quedar-se amb les que us direm a continuació.
La gran aposta per la tardor serà El buscón en las Indias, on l'artista de Blacksad desplega tot el seu talent al servei del magnífic guió d'Alain Ayroles. La data prevista de sortida serà el 22 de novembre.
També ens arribarà a finals d'octubre la nova aventura de Corto Maltés: El dia de Tarowean, així com el retorn de Blake y Mortimer a El último Faraón.
Seguint la seva línia de còmic biogràfic, el següent en passar serà Miles Davis, a Miles Davis en Paris, centrat a la seva estada d'una setmana a París on, a part de descobrir un món que admirava, va conèixer la cantant Juliette Greco, fet que va marcar la resta de la seva vida.
Per finalitzar, també ens van presentar l'esperadíssim integral de La Mazmorra, que es publicarà semestralment (seran 6 volums) i la data de sortida del primer serà el 31 d'octubre.


PEL·LÍCULES I SÈRIES
Grans novetats...per rascar-se les butxaques.
Per celebrar el 80è aniversari de Batman, un llibre completíssim amb més de 300 pàgines d'imatges inèdites i comentaris dels autors.
I si encara no heu superat la depressió post Joc de Trons, el 22 de novembre sortirà Juego de Tronos. La guía de Poniente y más allá, que amb seguretat es convertirà en la guia definitiva de qualsevol addicte.
I per finalitzar una meravella visual: un espectacular Pop-Up de Star Wars, Star Wars: el pop-up definitivo de la Galaxia, una autèntica obra mestra tridimensional pel mateix autor dels pop-ups de Harry Potter.

I fins aquí hem arribat. Aprofitem per donar les gràcies a tot el 
personal de Norma que ens van fer passar una molt bona estona, tot esperant tornar-los a veure ben aviat.

Cap comentari